Magnet deasupra transportorului - cu autocurățare (MS F)

Magnet deasupra transportorului - cu autocurățareServește la separarea, mai ales, a impurităților metalice mai mari de la amestecuri penetrabile transportate pe benzi rulante. Cu precădere este montat deasupra benzii rulante rotit orizontal cu 90° sau deasupra cilindrului de ieșire.

Impuritățile magnetice prinse sunt antrenate în altă parte cu ajutorul benzii care se rotește în jurul magnetului.

Oferim atenție maximă fiecărui client. Fabricăm pe comandă în funcție de cerințele dumneavoastră. CONTACTAŢI-NE

Acest produs dezvoltă şi confecţionează societatea noastră. Montarea şi service-ul realizează tehnicienii noştri special instruiţi.

Construcţia magnetul deasupra transportorului

La construirea separatorului am aplicat experiența noastră îndelungată cu fabricarea de separatoare magnetice. Am accentuat, mai ales, eficacitatea înaltă de separare (forța și sfera de acțiune a câmpului magnetic), rezistența separatorului și în condiții cele mai exigente și fiabilitatea lui.

Acest separator este fabricat cu ajutorul mașinilor CNC de vârf și sunt utilizate componentele producătorilor mondiali. De exemplu rulmenții SKF, dispozitivele de acționare Nord și transmisia elicoidală universal - opțional prevăzută cu convertizorul Nord. În întregime separatorul este fabricat în așa fel încât să fie rezistent și în condiții exigente (de ex. un grad de prăfuire ridicat). Toți rulmenții sunt foarte bine protejați.

 

Magnetul deasupra transportorului se poate prevedea opțional și cu un dispozitiv de supraveghere a coborârii benzii și supravegherea rotațiilor benzii.

 

Separator magnetic de auto-curăţare deasupra transportorului  (MS F EKO) - EKOnomic

Separator magnetic de auto-curăţare deasupra transportorului (MS F EKO)Varianta economică a separatorului de mai sus. La acest separator impurităţile capturate sunt şi evacuate deoparte cu ajutorul benzii rulante care se roteşte în jurul magnetului.

Acest separator în varianta de execuţie EKO este dotat cu dispozitivul de acţionare Nord. Sunt folosiţi rulmenţii curenţi. De asemenea corpul separatorului nu este atât de bine acoperite cu carenaj ca la tip de MS F. Ambele tipuri de separatoare fabricăm în diferite mărimi în aşa fel încât să fie posibil să fie instalate deasupra benzilor rulante de diferite lăţimi.

Oferim atenție maximă fiecărui client. Fabricăm pe comandă în funcție de cerințele dumneavoastră. CONTACTAŢI-NE

Acest produs dezvoltă şi confecţionează societatea noastră. Montarea şi service-ul realizează tehnicienii noştri special instruiţi.

Compararea separatoarelor magnetice MS F şi MS F EKO

 Proprietăţi Separatorul MS F Separatorul MS F EKO
Separator cu curăţare automată ano ano
Posibilitatea de instalare perpendicular pe şi paralel cu  bandă rulantă ano ano
Eficienţă înaltă de separare ano ano
Dispozitiv de acţionare NORD ano ano
Rulmenţi SKF Rulmenţi curenţi
Utilizare şi în mediu cu mult praf ano Nu recomandăm
Carenarea corpului separatorului ano ne
Posibilitatea de a dota cu un senzor de rotaţii ano ne
Posibilitatea de a dota cu supravegherea alunecării benzii rulante ano ne

Sfat util pentru Dumneavoastră - separarea şi mai eficace a metalelor de pe bandă rulantă

Amplasarea plăcii magnetice deasupra transportorului

La separarea metalelor din stratul superior de pe bandă rulantă recomandăm ca pentru cea mai efectivă separare să se folosească în afară de plăci magnetice (1) sau separator deasupra transportorului  de asemenea şi cilindru magnetic (2), care separă metalele din stratul părţii inferioare.