Separator magnetic rotativ telescopic (MSVR)

Separator magnetic rotativ telescopicSeparatorul magnetic rotativ se compune din tuburile magnetice telescopice care sunt amplasate în construcţia sub forma unei cutii terminate cu flanşe. Componentul cu tuburile magnetice este aşezat pe arborele antrenat de motor electric (400 V). Deci în cursul separări tuburile magnetice se rotesc continuu ceea ce reduce riscul de străpungere prin abrazare a tuburilor acoperitoare ale magneţilor de material abraziv şi de asemenea reduce riscul de astupare a separatorului cu material pulverulent mai greu transportabil. Tratamentul de suprafaţă a utilajului este sablare (cu o taxă suplimentară există posibilitatea de a livra în varianta de execuţie lustruită).

Separatorul magnetic este terminat cu flanşe pătrate. Suntem însă în stare să îndeplinim exigenţele dumneavoastră privind dimensiunile diverse de intrare/ieşire precum şi diverse terminări.

Oferim atenție maximă fiecărui client. Fabricăm pe comandă în funcție de cerințele dumneavoastră. CONTACTAŢI-NE

Acest produs dezvoltă şi confecţionează societatea noastră. Montarea şi service-ul realizează tehnicienii noştri special instruiţi.

Avantajele separatorului

  1. Efectivitatea foarte înaltă de separare.
  2. Este confecţionat din oţel inoxidabil 1.4301.
  3. Tuburile rotative sunt acţionate cu un motor electric.
  4. Riscul redus de străpungere prin abrazare a tuburilor de material abraziv.
  5. Posibilitatea de a modifica viteza de rotaţie a tuburilor magnetice.