În următorul tabel găsiți tipurile de magneți care se folosesc în mod standard pentru scopuri birotice. În cazul interesului privind trimiterea sortimentului complet de magneți de ferită vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Vânzarea on-line a magneţilor

În e-shopul nostru vă alegeţi dintr-o ofertă bogată de magneţi

CUMPĂRĂ MAGNEŢI OBIȘNUIȚI CUMPĂRĂ MAGNEŢI ÎN ÎNVELIȘ DIN PLASTIC

 

Dimensiunea reala Denumire Număr din catalog de comandă Descriere
Mai slab
 

Magneți obișnuiți de birou

FMI-A (12x5) 10402 Magnet izotrop de ferită, diametru 12, grosime 5 mm, poate ține 1 coală de hârtie format A4 pe o tablă magnetică (în funcție de grosimea foii tablei magnetice)
 

Magneți obișnuiți de birou

FMI-A (16x5) 10404 Magnet izotrop de ferită, diametru 16, grosime 5 mm, poate ține 2 coli de hârtie format A4 pe o tablă magnetică (în funcție de grosimea foii tablei magnetice)
 

Magneți obișnuiți de birou

FMI-A (20x5) 10407 Magnet izotrop de ferită, diametru 20, grosime 5 mm, poate ține 3 coli de hârtie format A4 pe o tablă magnetică (în funcție de grosimea foii tablei magnetice)
 

Magneți obișnuiți de birou

FMI-A (26x5) 10406 Magnet izotrop de ferită, diametru 26, grosime 5 mm, poate ține 5 coli de hârtie format A4 pe o tablă magnetică (în funcție de grosimea foii tablei magnetice)
 

Magneți obișnuiți de birou

FMI-B (28x15x5) 10400 Magnet izotrop de ferită, lungime 28, lățime 15, grosime 5 mm, poate ține 5 coli de hârtie format A4 pe o tablă magnetică (în funcție de grosimea foii tablei magnetice)
Mai puternic
 

Magneți obișnuiți de birou

FMA-A (27x6) 10310 Magnet anizotrop de ferită, diametru 27, grosime 6 mm, poate ține 10 coli de hârtie format A4 pe o tablă magnetică (în funcție de grosimea foii tablei magnetice)
 

Magneți obișnuiți de birou

FMA-A (27x10) 10309 Magnet anizotrop de ferită, diametru 27, grosime 10 mm, poate ține 13 coli de hârtie format A4 pe o tablă magnetică (în funcție de grosimea foii tablei magnetice)
 

Magneți obișnuiți de birou

MVP-30 NdFeB-P 60101 Magnet foarte puternic încorporat într-o carcasă de plastic, pentru desprinderea mai ușoară de pe tabla magnetică. Poate ține până la 24 coli de hârtie format A4 (în funcție de grosimea foii tablei magnetice). Este adecvat de ex. pentru prinderea desenelor mari. Diametru carcasei de plastic este de 30 mm.

Vindem şi alte magneți

Magneți colorați

Firma noastră se ocupă de fabricarea magneților colorați pentru birotică în cinci culori de bază. În mod standard livrăm magneții colorați de birotică cu diametrul de 15, 16, 20 și de 26 mm, grosimea fiind întotdeauna 5 mm. Magneții pot fi cumpărați direct din tabelul prezentat în magazinul on-line, sunt ambalate separat sau și în ambalajul […]

Magneţiii în carcasă din plastic

Magneții foarte puternici pentru birotică încorporate într-un înveliș din plastic. Pe gazetă magnetică de perete ține până la 25 buc. de foi de hârtie de formatul A4. Se potrivesc de ex. pentru prinderea desenelor de formate mari. Livrăm magneți fără personalizare, eventual personalizate cu logo-ul firmei MAGSY. Din următorul tabel puteți să  comandați direct, în […]

Magneţii în cutie metalică

Magnetul din neodim NdFeB foarte puternic este montat într-o capsulă metalică. Magnetul este atât de puternic încât ține pe panou de afișaj magnetic până la 15 buc. de foi de hârtie de birou având formatul A4. Datorită formei aerodinamice a capsulei metalice magnetul este agreabil la manipulare. Capsula metalică de asemenea sporește rezistența magnetului și reduce riscul de […]

Cifre magnetice

Un pachet întotdeauna conține 3 truse de cifre și semne. Cifrele magnetice prezintă un material didactic excelent mai ales pentru mici școlari, care învăța mai ușor principiile matematicii (adunare și scădere, tabla înmulțirii). Datorită acestui joc - educația copiilor în matematică, sunt într-adevăr încântați. Înălțimea cifrelor este de 4 cm. Livrăm cifrele magnetice ambalate câte […]